Seg....

Jag är jätteseg men hela helgen har varit underbar. Ville inte åka hem idag. Ska komma med en mer utförlig rapport imorgon. Ikväll är jag alldeles för trött.
Godnatt!

Om 24 timmar....

Får jag äntligen träffa min Örjan :D Som jag har längtat hela veckan! Det har varit aningen segt emellanåt men nu är det som sagt inte långt kvar. Jag fick 6 timmar till imorgon på jobbet och det säger jag absolut inte nej till, även om det innebär uppstigning 05.10 =/ Hua! När var jag uppe så tidigt sist? Aja, jobbar jag så går tiden mkt fortare iaf för det finns så otroligt mkt och göra nu. 30 vagnar med krukväxter som amaryllis, hyacinter, julstjärnor plus mkt annat kom idag. Här snackar vi dessutom stora vagnar! Så jag ska vara på krukväxtavdelningen och greja lite och sen ska jag sätta vår praktikant Anita i planteringsjobb. Är det första advent så måste det finnas lite julgrupper oxå även om dom flesta köper dom framåt jul. Jaa, vi har som sagt bråda tider nu. När allt annat har dåliga tider så har vi precis tvärtom. Folk handlar blommor som jag vet inte vad. Hur kan behovet vara så stort?? Iofs är det ju advent och jul nu så det ska ju vara lite mer men så här mkt som det är kan jag aldrig förstå.... Fast klaga ska jag inte göra =) Man får ju jobba det man vill iaf! Ska dock bli skönt med helg och ledigt imorgon. Helgen kommer med all säkerhet och bli kanonbra =)
Imorgon blir det middag ute och bara mys. Lördag är lika med pepperkaksbak och sen kommer det lite folk från hans jobb och förfestar innan dom drar och bowlar och äter. Vad jag ska pyssla med mellan 19-21.30 när dom är där vet jag inte men det blir på nå vis. En del cider har jag, 80-tals skivan följer med, mamma mia dvdn ska inhandlas imorgon och dansbandskampen visas på tv =) Att världens bästa Martina och Mattias bor rakt över vägen ska man inte glömma heller. Så jag behöver inte vara sysslolös. När dom sen kommer tillbaka blir det antingen ut på krogen eller så stannnar vi hemma bara. Det visar sej. Hur som helst ska det iaf bli kul och få träffa Gabbis =) Örjans kollega. Hann ju aldrig med det sist som det var tänkt egentligen. Vad söndagen bjuder på är inte spikat än. Ev paint ball på em fick jag höra. Får se hur mina tåg/bussar går. Om man kanske får skippa det eller om man möjligen bor kvar till på måndag? =) Ingenting är omöjligt, det är ett som är säkert.... Nu ska jag se över min packning och sen är det dags och bänka sej framför hockeyn igen. När den sen är slut är det kanske läggdags?
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll =)

Ledig

Onsdag och min lediga dag. Så skönt det ska bli att bara vara hemma och slappa! Så klart är det lite småsaker och pyssla med men jag behöver iaf inte ut och flänga. Ska ta mej upp snart och äta lite frukost och sen blir det en promenad. Ska även köra magträningen sen. Jag vägde mej igår och vågen stog på 1,5 kg mindre än vad den gjorde sist jag vägde mej. Om det stämmer vet jag inte men det pepper en att fortsätta röra på sej.
Med tanke på hur mkt onyttigt man stoppar i sej när man befinner sej i Hedemora kan det behövas :P haha....
Slå in lite julklappar står oxå på schemat idag. Dom ligger just nu inne i en påse i en garderob där alla i familjen har ytterkläder å dylikt. Inte det bästa kanske så det lär ordnas på stört. Skönt förresten att det där med julklappar snart är avklarat. Det blir en späckad tid fram till jul då jag jobbar i en bransch där julen är lika med högsäsong.
Den 14 blir det julbord oxå med Örjan och hela hans släkt på mammas sida. Efter lite pusslande gick det och ordna så Karin kunde jobba för mej den söndagen. Istället fick jag jobba hela helgen före jul men det kan jag ta. Viktigare och kunna följa med på julbordet. Fast nu börjar man så klart bli nervös för det oxå. HELA släkten på mamma Lenas sida. Var jag nervös när jag skulle träffa mamma och pappa så är nog det här tio gånger värre. Aja, det blir på nå vis...
Nu måste jag stiga upp om det ska hinnas med något idag. Onsdag är ju lika med städning oxå =/
Ha en bra dag!

Förresten....

..... så fyller mitt körkort 2 år idag :D


20-årsfest

Ännu en helg har förflutit. Mkt har hunnits med. I fredags lyckades jag spendera eftermiddag/kväll på egen hand rätt så bra. Först gick jag en vända på stan och sen träffade jag Martina och Mattias. Jag följde med dom när dom skulle äta pizza och sen slöade vi i soffan ett par timmar. Hem och gjorde i ordning grejor till tacos och slö kollade lite på idol. Strax efter 21 kom Örjan äntligen hem. Vi åt tacos och sen blev det mys i soffan med godis framför singing bee.

I säng ganska tidigt för lördag var lika med jobb för min del. En smått kaotisk fm med mkt folk, blev inte så mkt gjort. Em blev lite lugnare iaf. Väl hemma hade Örjan fixat lite mat. Sen var det dags och börja göra sej i ordning för fest. Det var tänkt att jag skulle köra dit men så hade Örjans bror, Staffan, erbjudit sej och köra så det fick bli så. Lite skönt att slippa köra sent på natten sen. Festen vi var på var en 20-årsfest för en gammal klasskompis till Örjan. Jag träffade på en tjej där oxå som kände Victor. Snacka om att världen är liten! Själva festen var rätt avslagen. Blev aldrig nån riktig fart på den. Av någon anledning stog vi ut till ett då Staffan kom och hämtade oss. Väl hemma åt vi lite tacosrester. Satt riktigt fint! Klockan var runt två när vi kom i säng. Jobb även idag. Det var riktigt tungt att gå upp och åka iväg. Som alltid =( Dagen rullade på i ett lagomt tempo. Lite mindre folk som det brukar vara på söndagar.
Hemma vid 18-tiden efter en hel helg borta. Kvällen har bjudit på ensam mamma söker.
Vilka söta par det blev till slut =) Man blir så glad av att se dom. Känner igen sej själv i dom :P
Nu är det dags och börja förbereda sej för sängen. Tidigt upp imorgon.
Godnatt med er!


H-mora!

Då så har man landat i Hedemora. Det blev ingen sovmorgon imorse heller. Upp strax före åtta för att komma till Hedemora starx efter 10. Det blev mys i soffan några timmar innan jag skjutsade iväg honom till jobbet =(
Det blir inte så mkt vi ses den här helgen trots att jag ska vara här ända till söndag.
Men vad gör man, bättre än ingenting iaf =) Vi handlade lite innan han började jobba. Tacos blir det till kvällen så min lunch fick bestå av endast nudlar. Har sån där "en gång i månaden ont" och då är jag aldrig så hungrig.
Får hoppas det blir lite bättre till kvällen. Nu funderar jag på och ta en sväng på "stan".
Så himla härligt väder! Fast kallt så jag får bylsa på mej lite.
Sen kanske Martina och Tias är hemma?
Har ju trots allt några timmar och födriva. Nu ska det dock diskas först av allt =(
Ha det fint!

Veckan som gått

Återigen några dagar sen jag skrev. Äntligen får jag koppla av en stund, annars har veckan gått i ett.
Måndag är en riktig jobbdag då jag bara hinner hem en timme och äta innan jag ska iväg och städa.
Tisdag fick jag lite sovmorgon iaf. Efter frukost var jag ut och gick med Daiko i snöblandat regn. Synd att det var så dåligt väder för annars hade jag gärna gått längre. Snällare hund finns inte. Kanske lite väl nyfiken på allt men annars var det inga problem och promenera med honom =) Onsdag är normalt min lediga dag men den här onsdan fick jag hoppa in och jobba för Malin mellan 14-19.15. Innan dess gick jag och Tess på kupolen och bara umgicks. Självklart blev det lite handling oxå. Trodde jag gjorde ifrån mej för ett tag på den fronten förra onsdagen men tydligen fanns det något mer som jag skulle ha =) Några trevliga timmar med Tess blev det där iaf. En bra eftermiddag på jobbet blev det oxå med mkt produktion. Hemma vid 21.15 efter 13 timmar borta. Somnade ganska lätt kan jag säga.
Idag har det varit en 10-15 dag. Även idag har det varit en toppendag på jobbet. Jag la i högsta växel för att med gott samvete kunna ha min lediga dag imorgon =) Och vår snittkyl blev jättefin! Vet inte om vi någon gång haft det så välfyllt och fint redan på en torsdag. Annars brukar det alltid vara så att vi blir klara där för helgen på fredag em.
Så imorgon ska det bli skönt att få åka till Hedemora och bara vara. Dessvärre ska karl`n min jobba större delen av dagen, vilket inte var tänkt när vi "bokade". Men jag åker dit iaf för jag kan ju lika gärna vara där som här hemma. Ska jobba helgen sen men trots det tänker jag stanna hela helgen. På lördag ska jag vara chaufför för då vankas det 20-årsfest. Kommer säkert vara helt dö på söndag men det får jag ta. Jobbar ändå inte mer än 11-17 så jag ska nog överleva.... Nu ska jag packa ner det sista och sen blir det sova.
Hör ni inte av mej under helgen så får jag önska alla trevlig helg!

Händelserika dagar

Det var ett tag sen jag författade nånting nu. Det har varit några dagar nu som har varit rätt späckade men samtidigt helt underbara. Onsdagen blev mååånga timmar på kupolen. Jag åkte dit redan till kl 13 för att hinna gå i dom "värsta" affärerna innan Örjan kom... haha... Kl 14 hämtade jag upp honom på stationen och sen tillbaka till kupolen. Ganska på en gång fick jag då veta att randigt inte riktigt var hans smak. Jag påpeckade då att jag tycker randigt är fint. Vi gick i några affärer till och när vi kom in på jeansfactory hittade jag en jättefin tröja åt honom. En huvtröja som var, just det, RANDIG. Jag sa att han väl iaf kunde prova så han gjorde det och den satt perfekt. Självklart köpte han tröjan =) hahah... Det börjar bra det här.... Lyckades fynda en del jag med. På vero moda blev det ett linne i hallonrött, typ nån sån färg. Lär se till och fixa en fest snart så jag får använda den. Där blev det oxå en t-shirt med rosa pantern. Örjans favorit så med tanke på att jag "lurade" på honom en randig tröja köpte jag den här då =) Fast den var snygg. Faktiskt.. En randig tröja hittade även jag så det blev en del nytt. Kl 18 var det sen tänkt att vi skulle hämta Adam och Emmie vid tåget. Adam kom från Borås och Emmie från hemma nere i Skåne. I Mjölby skulle dom sen komma på samma tåg upp hit. Nu blev det så att Emmie missade tåget ifrån Mjölby på grund av att en hade tagit livet av sej på spåret. Vi fick alltså bara Adam med oss från stationen då kl 18. Vi åkte på matpalatset och åt och sen försökte vi på bästa sätt fördriva tiden tills Emmie och hunden daiko kom med ett senare tåg kl 20. Runt 20.45 var vi äntligen hemma och då märker ni ju att det som sagt blev ett antal timmar på kupolen för vår del.. haha... Här hemma hann vi inte med så mkt innan det blev läggdags. Samlades uppe allihop och såg på tv en stund bara. Det blev väl inte mkt sova under natten sen. När klockan ringde 06 var vi jääättedöa båda två. Dagen på jobbet sen var inte alls kul. Huua! Men skylla sej själv får man :P När man sen kom hem blev det inte mkt till vila heller. Hem och äta och sen iväg och städa. Lite senare på kvällen sen fick jag äran och vaxa benen på Emmie. Hon tyckte det var rena tortyren medans jag hade svårt och hålla mej för skratt emellanåt =) Efter ett samtal med Örjan slockande jag strax före elva. Fredagen bjöd på en längre arbetsdag än vanligt. I och med att det har varit orkidèutställning den här veckan har snitten kommit lite i kläm. Därför fick jag jobba 12-19 och det var otroligt skönt! Så mkt man hann med! Efter jobbet for jag till min Örjan =) Vi var ner på hemköp och handlade en tacopaj till mej och lite chips med dipp. Det blev en myskväll framför tvn innan vi i hyfsad tid kom i säng. Lördagen var det dags och träffa hans föräldrar. Pirrigt var bara förnamnet. Vi handlade tillsammans med dom på hemköp innan vi åkte hem till dom. En jättemysig gård utanför Hedemora. Vi åt lite innan det var dags att dra upp brygga och båt. Vädret var verkligen på vår sida. Hur underbart som helst! När karlarna hade klarat av det åkte vi hem och fikade och kollade på lite gamla kort. Svårt och förstå att det faktiskt var Örjan man såg på en del kort. Han ser inte alls lika ut som han gjorde när han var liten. Jag och Örjan slöade framför tv en stund sen. Du är vad du äter. Passande åt oss med tanke på hur mkt onyttigt vi stoppat i oss på sista tiden... haha! Vi fick en gudomligt god middag oxå innan vi åkte in mot Hedemora igen efter en supertrevlig dag. Kvällen bestod av 80-tals musik och singing bee. Hittade den där cdn på hemköp och jag var tvungen och köpa den då jag letat efter den ett tag. Och hur grym var inte den då! I säng runt midnatt och idag var det alltså dags för hemfärd för min del. Fasen vad jobbigt det är och det blir inte lättare heller. Känns bara som att man vill bosätta sej där NU på en gång..... Hemma för nån timme sen. Just nu är mamma, pappa och Gabbe och kollar på Oscars match. Bara det är klart ska vi hela bunten upp till mormor och baka pepparkakor =) Det ska bli riktigt skoj! Man märker att julen inte är alltför långt borta. Till kvällen är det ensam mamma söker som vanligt när det är söndag. Imorgon är det dags för ännu en arbetsvecka med helgjobb. Blää känns det just nu.
Dags att börja förbereda sej för bak nu. Ha det underbart alla! 

Okidèutställning

Ibland går tiden otroligt sakta även fast man har något och göra. Men imorgon så :D Lite otippat så får vi hem besök imorgon kväll. Emmie ville göra en bedömning så :P Vi ska hämta henne, Adam och Daiko vid tåget kl 18.
Sen far vi hem hit. Innan dess hade jag tänkt gå på kupolen ett par timmar. Lite nya kläder känner jag för. Sen hade jag även tänkt göra ett besök på jobbet. Vår orkidèutställning börjar ju imorgon. Jag och Malin har gjort snittarr med orkidèer hela dagen. Får jag skryta lite så blev det jättesnyggt! Speciellt Malins två stora. Ska bli skoj och se hur det blir när vi ställer fram dom på borden sen och framförallt om det är något som folk köper. Man kan aldrig vara riktigt säker.... Kom gärna och besök oss under de här två veckorna =) Jag lovar att det är sevärt.
Nu blir det tv en stund till. Sen ska jag ringa Emmie och höra lite mer om imorgon =)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Broken dreams

Jag har precis ätit en alldeles gudomlig måltid här i min ensamhet hos Örjan :D 2 skivor rostat bröd var allt jag hade ätit innan så min mage verkligen skrek efter mat. Nu så är ordningen återställd iaf :P Just nu är Örjan och jobbar så jag har några timmar fram till ca 21.30 och slå ihjäl innan han kommer hem igen. Ska väl diska undan lite från gårdagen och sen blir det ensam mamma söker vid 20. Ska se till att Örjan får lite mat när han kommer oxå =)
Om vi ska prata gårdagen då så blev det en helt fantastisk kväll på broken dreams med arbetskompisarna. Vi åt kanongod mat, drack gott och skrattade en massa. Suzanne är hur skön som helst nykter men när hon får lite dricka i sej kan man skratta sej fördärvad åt henne.... Helt sjukt kul hade vi och tiden sprang iväg! Dom i här i Hedemora började nog undra :P Ursprungsplanen var att jag skulle få träffa Örjans arbetskompis Gabbis och hennes kille men eftersom jag anlände till Hedemora efter 01.00 hade dom redan dragit då =/ Jag hann inte mer än vara med på lite efterfest... haha. Vi gick över till Märta och Tias och nördade oss en stund. En hel del skratt och trams blev det. Vet inte vad klockan var när vi gick "hem" hit och la oss.
Idag är jag helt död kan jag säga.... Vi sov inte mkt mer än ett par timmar i natt. Mer sova ska det absolut bli i natt då klockan ska ställas på 07.00. Hugedamej! Hur ska vi orka upp då??!! Det vill jag inte ens tänka på nu.
Neej, disken väntar. Sen är det kanske så att jag hinner och hälsa på Kicke oxå, om han är hemma vill säga.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Happy =)

Jag vet inte vad jag mer kan önska i mitt liv. Jag har alla underbara människor omkring mej, ett underbart jobb med toppen arbetskompisar och ett hem att komma hem till. Jag är så tacksam att jag saknar ord.
Sen är det väl ingen hemlighet egentligen att det finns en person i mitt liv som gör mej extra glad :) Åkte till Hedemora och Örjan igår kväll efter jobbet. Vi gick på Hemköp och köpte baugett. Åt den framför tvn där vi blev fast fram till läggdags. Hur länge vi låg i morse tänker jag inte tala om men vi hade inte bråttom upp till ngt :) Myyysss!
Blev en "brunsch" med köttfärspaj innan vi traskade runt i Hedemora. Vädret visade sej från sin bästa sida, sol, vindstilla och någon få minusgrad. Det blev en jättehärlig promenad! De sista timmarna spenderade vi framför tvn innan jag var tvungen och åka hem. Och att ta avsked vet ni ju alla vad jag tycker om det =( Men förhoppningsvis ses vi på lördag kväll igen efter middagen med jobbet =)
Börjar bli trött nu. Dags och jobba imorgon igen, 10-14... Torsdag och fredag blir "highspeed" körning inför farsdag.
Godnatt!

Trivs

Måndag kväll. Första dagen är gjord. Jag blev nästan lite chockad idag. Ett tag visste jag nästan inte vad jag skulle göra för det fanns nästan ingenting och göra på snitten. När har det hänt liksom!? ALDRIG! What a feeling!
Neej, vår kyl är bra just nu så imorgon ska jag bara köra planteringar. Vi tänkte satsa lite smått på det till farsdag hade vi tänkt. Får se om folk nappar på det eller inte... Imorgon efter jobbet bär det av till Hedemora och Örjan :D
Gissa om jag längtar!.... Önskar det alltid fick vara så bra! Dock blev jag lite bekymrad när jag pratade med Tess nyss. Jag hoppas det ordnar sej, vännen <3
Neej, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva här. Det finns ingen inspriation till och skriva här känner jag.
Men ja, ni vet ju iaf att jag trivs väldigt bra just nu :D
PussKraam!

Allhelgona

Gårdagen var helt fantastisk i bästa sällskap =) Finns inte ord.... Hela jag är upp och ner och ingenting funkar som det ska.... What a feeling! Blir bara bättre och bättre det här. På kvällen var jag kvar i Blge och såg på Gabbs match. Seger med 2-6 blev det även om det säkert hade kunnat blivit tvåsiffrigt, Borlänges målvakt var bra. Var på Ica maxi innan och handlade. Anna-Lena var med och hon är så kul. Hennes kommentarer ska inte ens nämnas här :P haha....
Ett besök på max blev det efter matchen innan vi for hemåt.
Jobb väntade idag. Aningen segt måste jag säga. Tankarna var på annat håll. Det gick en hel del snitt så  jag fick producera en del. Men sen ville jag hjälpa Marie med krukorna oxå. Det är så mkt som ska prismärkas och packas upp. När fasen ska vår chef fatta att vi inte hinner med?? Vi MÅSTE ha hjälp! Reagera nån gång, tack,
Och utegården måste nämnas. Gravdekorationerna hade vattnats för nån dag sen och när det nu blivit minus, ja då frös dom fast förstås. Vet inte om man ska skratta eller gråta riktigt.
Hemma vid 18-tiden. Då åkte jag, mamma och mormor till graven och tände ett ljus på morfars grav. En känslosam stund. Morfar skulle fortfarande ha varit med oss nu. Mormor följde med hem och åt tacos sen. Nu sitter vi och kollar på lite tv. Jobb imorgon med så det blir inte alltför sent ikväll.
Ha en fortsatt trevlig allhelgona helg!

RSS 2.0