Första veckan avklarad

Första arbetsveckan är avverkad och det har gått bra. De flesta skulle nog säga att SISTA arbetsveckan före semestern är avklarad men är man sommarjobbare så är man. Jag kommer ju trots allt att vara lite ledig emellanåt ändå så man har lite tid över till annat. Idag efter jobbet blev det bla ett nytt besök vid Matsbo badet. Sol och slapp i två timmar.
Just nu sitter jag och väntar på Örjan som är i duschen. Vi ska sen bege oss ut och ta något gott att dricka på något uteställe. Helt underbart väder ju så man lär passa på. Imorgon ska vi åka till Bårn (eller hur det stavas). Det är Örjans sommarställe. Ska bli jätteskönt och bara vara! Inga datorer eller andra bekvämligheter =)
Dags att göra sej klar nu så vi kommer ut någon gång!
Ha en trevlig helg allihopa!

Förkyld

Tyvärr så lyckades nog Tess att smitta mej när vi sågs förra veckan :P Men som jag skrev till henne så gör det ingenting eftersom jag iaf fick träffa henne =) Idag har det hunnits med mycket. Det började kl 10 på arbetsförmedlingen. Med andra ord kunde dagen ha börjat bättre.... Till hösten måste jag gå ut på praktik igen =/ Programmet som jag var tvingad och gå med i nu för att få någon a-kassa, innebär att man måste ut på praktik eller så får man läsa gymnasiekurser. Fy fasiken jag vill inte! Nästan lite ånger att jag inte väntade med och läsa matte och naturkunskap till hösten. Hade jag vetat om det här hade jag ju så klart gjort det. Aja nu är det bara och hoppas på att jag kommer in på skola till hösten... Sen for jag till Hedemora. Vi åkte ut till Hildèns och köpte lite plantor. Pensèerna hade verkligen gjort sitt! Sen handling på RP och på det en pizza. Ingen av oss hade någon fantasi eller ork till att laga mat. Sen städade jag kök och toa så vi kunde lägga på nya mattan i köket. Den var jättefint men kanske aningen liten. Sen åkte jag till Matsbo badet och la mej ett par timmar när Ö åkte och jobbade. Är det kanske där jag får bosätta mej i sommar mellan arbetspassen??
Förhoppningsvis kan det bli några dagar i Dammsjön oxå.
Nu blir det lite mat och sen säsongspremiär av allsång på skansen =)
Trevlig kväll!

Kommer sommaren nu?

För tre veckor sen skrev jag det senaste inlägget och då var det precis som idag, sol och lite över 20 grader. Sen dess har det bara varit skitväder! Tills igår då vi fick sol och skapliga temperaturer. Även idag har det varit lika även om det alldeles nyss kom en regnskur. Regnade gjorde det förstås på midsommarafton oxå, till en början. Vid 13,14 tiden slutade det och sen höll det uppe resten av dagen fast det var kallt. Ca 10 grader! Men det är väl typiskt midsommar. Trots vädret firade vi den i Dammsjön med Forslunds släktet och mormor. Äntligen fick kusinerna se att Örjan faktiskt finns på riktigt =) Det blev en jättetrevlig kväll iaf! Sen sov vi där. Det var ett par år sen jag sov där nu. Njöt i fulla drag för det är inte säkert att det blir någon mer natt där i år. Som jag skrev tidigare skulle jag på ICA på intervju och den resulterade i att jag fick ett sommarvik där =) 50 % hela sommaren. Jag har inte kollat på hela schemat men som det verkade kommer jag att jobba 2-3 dagar i veckan och ganska långa pass. Det är ju mycket bättre än att jobba några få timmar och fler dagar. Nu hinner jag göra något mer i sommar än att bara jobba. Synd bara att Örjan ska jobba så mycket =/ Det blir ju pengar men vi hinner nog inte göra så mycket tillsammans. Funderar på och åka utomlands när vi båda har jobbat klart i höst. Vore skönt att få njuta av lite sol och bad en hel vecka! Dock lär vi se först om jag kommer in på skola för då lär det nog inte bli av. Nu tror jag inte att jag gör det då men man vet ju aldrig....
Dags för lite mat nu. Sen blir det städning om några timmar.
Lovar att höra av mej snart igen....
Hejhej!

Vilken dag!

Vilken dag! Verkligen en glädjens dag som jag sent ska glömma. Det hela började i natt med att en litet gossebarn kom till världen efter mkt om och men. Lille Ludvig hittade ut en halv timma in på den 1 juni. Stort grattis Mattias och Emma!
Vid 9 var det dags att skriva det sista provet i matte. Dock gick det inte så bra men trots det är jag godkänd och klar. Med andra ord, aldrig mer matte :D Tjoohoo! Sen blev det några nervösa timmar innan det var dags för muntligt samtal i naturkunskap. Jag var fruktansvärt nervös när jag knappade in lärarens nummer. Men det hade inte varit något att vara nervös över. Vi gick igenom fredagens prov lite grann, hon ställde några frågor om vissa av mina svar men så mycket mer var det inte. Så nu är det avklarat :D Känns som en sten fallit från mitt hjärta.
Som om inte detta vore nog har jag dessutom blivit kallad till intervju på ICA i Hedemora :D Mkt möjligt att jag får sommar jobb där och kanske något mer sen som det lät. Det lär visa sej! Stort att iaf ha kommit på intervju.
Helgen som varit har varit lika bra som dagen. I lördags var det min och Örjans dag för hela slanten i solskenet. Städning, promenad, sol, glass, grillning och Avesta festivalen stod på programmet. Fast Avesta var en nykter historia för vår del. Jag körde dit.... Igår blev det firning av svärmor Lena tillsammans med Staffan och Jenny. Jag for hemåt vid 13.30 för att fira mamma och mormor med fika hos mormor. Så helgen har varit kanon och veckan har ju inte börjat så tokigt den heller :)
Nu blir det och ut i solen en sväng innan det blir städning....
Ha det fint!

RSS 2.0