Regn

Usch vilken dag! Om det ändå kunde sluta regna. Iofs behöver jag sitta inne och plugga men jag kan omöjligt koncentrera mej. Imorgon är det iaf sista dagen så jag antar att jag lär försöka iaf. Provet imorgon är jag inte så nervös för. Värre är det på måndag när det blir någon form av muntligt förhör över telefonen :/ Jag har alltid haft lättast och uttrycka mej i skrift medan muntligt har varit svårare. Menmen, jag hoppas att det ska gå iaf.
Vore jäkligt och falla på mållinjen när allt har gått bra än så länge.
Men det förhöret är på måndag det. Innan dess ska jag njuta av helgen. Vi MÅSTE städa lite på lördag fm, jag och Örjan, men ska vi ut. Ev åka någonstans med en grill och grilla hamburgare. Tydligen ska det bli fint väder i helgen även om det ser hårt ut nu. På söndag far jag hemåt igen. Då ska mamma firas! Så för övrigt kom hem från Rhodos idag. Gissar på att hon skaffat sej lite färg.
Nu ska jag plugga lite till och sen väntar disken =(
Med andra ord, usch vilken dag!

Sol!

Idag har det varit riktigt fint ute. Upp till 20 och sol. Hur underbart som helst! Jag har sutit ute större delen av eftermiddagen och pluggat matte. Repeterat kapitel fyra för nu är det bara det som är kvar :D Jag fick veta idag att med största sannolikhet så har jag klarat 3 av 4 prov. Dock hade han inte rättat klart ett av dom men det såg lovande ut. Så om en vecka är jag troligen klar med det här. Hoppas resten går vägen nu!
Helgen har varit mkt trevlig, eller ja lördag kväll. Grillning med grabbarna och sen gick vi ut på 2½ kök (heter det så) ? Jaa, något liknande iaf. Ner till Sveaparken var vi oxå där vi träffade en "överförfriskad" Marcus som spelade kubb och var på ett riktigt kramhumör =) Kvällens pajas helt klart! Sen blev det efterfest hemma hos oss men nu förtiden tycker jag mest att sånt är såå jobbigt! Vill mest bara sova... Är det åldern kanske? =) Igår sov vi jättelänge och väldigt segt var det. Vi åt pizza innan jag for till Borlänge. Där mötte pappa och Gabbe upp mej och sen åkte vi och hälsade på farbror Per som hade förlovat sej =) Där fick vi oss en överraskning! Vi åkte ut till Torsång och åt glass innan vi for hemåt.
Idag har dagen som sagt bestått av matte. Nu ska jag dock åka och städa. Skönt med lite "kroppsligt arbete" efter all matte idag.
Ha det bra så hörs vi!

Bebisar

De senaste dagarna har det handlat mkt om bebisar. På farmor Rutans kalas var det Jenny med sin mage som stod i centrum. Dels för att det börjar närma sej men även för att hon var på väg och få havandeskapsförgiftning tidigare i vägen. Som tur var gick det tillbaka eller vad man ska söga. Skönt! Vad bebisen ska heta var det oxå tal om så klart.... Igår kom det dessutom ut två bebisar av folk som jag känner. Olle och Josse fick en liten Engla sju veckor för tidigt och moster fd jobbarkompis, som jag gjort praktik med, fick en son igår. Så ja, bebisar har varit på tapeten de senaste dagarna. Nu väntar jag bara på att ett litet kusinbarn ska hitta till världen. Ska bli spännande! Är det inte bebisar som står i centrum just nu så är det plugg. Nu börjar det närma sej upploppet och jag tror att jag kommer att klara av matten faktiskt. Det går bättre än vad jag trodde att det skulle göra om man ser till proven som jag har gjort. Naturkunskapen bör inte heller vara några problem men usch vad jag har tröttnat på att nöta den där boken. Skulle kunna spy!! Men om en och en halv vecka är nog allt det här över. Såå skönt!
Ikväll väntar grillning med lite folk. Bara hoppas att det blir skapligt väder så vi kan vara ute.
Nu blir det iaf frukost och sen lite plugg =(

Tisdag

Det är tisdag förmiddag och jag ha varit uppe ett tag. Andra matteprovet på två dagar är precis avklarat. Bara och hoppas på att det blir godkänt men jag är inte alls säker. Tiden börjar ticka iväg nu, om en månad och några dagar ska det vara klart. Alltför många omprov hinner jag inte skriva :P haha.... Prov i kapitel tre blir det nästa tisdag. Lika bra och få dom överstökade... Reseten av dagen består av lite naturkunskap. Jag ska fila lite på inlämningsuppiften innan jag lämnar in den. Sen är det BARA det sista provet kvar+ ett betygssamtal. Så de närmaste två veckorna är det bara läsa,läsa, läsa som gäller! Dock tänker jag hålla lite låg fart från och med imorrn för att istället kunna ägna mej åt annat. Imorrn kväll kommer ju Örjan =) På torsdag ska jag visa honom dammsjön. Ev att vi tar med oss lite fika, det beror på vädret så klart. På fredag ska vi lämna av Adam vid tåget i Borlänge =( Då ska vi oxå köpa present till Gabb som blir tonåring på måndag. Kära söta, var tar tiden vägen!? Lördag är det jobb som gäller. Riva "härbrädet" vid "Bechea" (eller hur man nu ska stava det) plus lite annat där som ska göras. Till kvällen blir det eurovison och på söndag blir det kalas för vår blivande tonåring. Som ni märker är det en del på gång under veckan så ni får troligen inte höra något från mej på ett tag igen. Ha det bra så hörs vi när vi hörs =)

Tillbaka...

.... efter ett uppehåll. Har helt enkelt inte haft någon blogg lust. Tänkte dock lämna ett litet livstecken efter mej nu. Det är den 8 maj idag och min älskade vän Camilla firar sin 22-årsdag där uppe i himlen. Under min promenad som jag precis kommit i från tänkte jag på hur annorlunda livet hade varit om hon fortfarande hade funnits här hos oss. Det är sorgligt att ett liv ska ta slut redan efter 18 år. Som vanligt tänker man på vad man kunde ha gjort och framförallt, varför såg jag inget? Egentligen ska man inte lasta sej själv för jag tror inte att något hade hjälpt. Tyvärr hade jag nog inte kunnat göra något men självklart funderar man ju iaf... I onsdags innan jag åkte hit till Hedemora var jag på graven med vitsippor. Sista våren plockade vi en hel del vitsippor så just vitsippor kommer alltid att vara Camillas blomma på något vis =) Förutom Camillas födelsedag är det idag dags för tre kronor och spela semi-final mot Kanada. Det blev en spännande match igår trots att det såg så säkert ut till en början. Till slut blev det iaf seger med 3-1 och det mycket tack vare Jonas Gustavsson i målet tycker jag. Han var grym!! Idag lär det bli ännu tuffare. Usch får alltid ont i magen varje gång Kanada är motstånd :P Råa och fula är vad dom är! Drar sig inte för något. Kl 20.15 är det match. Innan dess ska jag och Örjan fixa ihop en pizza =) Blir bara han har slutat vid 16.30. Denna vecka har han fått jobba en hel del. Igår jobbade han 11-21 =/ En kollega är sjukskriven denna vecka så det är det som är orsaken. Lika bra man börjar vänja sej för i sommar blir det ännu mer. Kul att han får jobba och tjäna pengar men det hade varit kul om vi hann umgås lite och hitta på något oxå =/ Några dagar är han ledig iaf men några längre utflykter kommer det inte och bli. Hoppas iaf att han får vara ledig midsommarafton så vi får fira det i dammsjön. Den som lever får se.... Nu blir det duschen och sen plugga lite matte. Prov både måndag och tisdag =( Om vi har någon vikarie vill säga. Vår lärare har liksom många andra gått in i väggen =( Så vi får se hur det blir....
Ni får ha en trevlig helg iaf!

RSS 2.0