Härliga fredag!

Det är en härlig fredag! Jag har vaknat tidigt idag, eller det är tidigt enligt mej som är ganska morgontrött. Örjan drog till jobbet 08.20 ca och sen kunde jag inte somna om. Låg och läste en stund innan jag gav upp och satte mej här istället. Kanske tur att jag tog mej upp för det är lite som ska hinnas med idag. Först väntar frukost, sen en promenad, dusch, systemet, lunch, diska och städa ihop lite innan jag ska bege mej till jobbet kl 17. Ser faktiskt framemot att få jobba ett kvällspass idag. Det är "bra" folk jag ska jobba med. Imorgon var det tänkt att jag skulle till Tess, äntligen lyckas vi hitta en helg som passar och vi kan gå ut men vad händer?! Joo, hon går och blir sjuk =( Så typiskt. Så morgondagens planer blir ändrade. Efter jobbet hänger jag med Örjan och Hasse till Borlänge. Örjans nya telefon har kommit. Sen tänkte jag fråga lite snällt om vi kan åka in på ÖB oxå =) Mitt schampoo som jag änvänder tog dom inte mer än 10 kr för! Sen till kvällen ska vi grilla lite, därav min vända ner till systemet. Så ja, det finns att pyssla med idag oxå.
Förresten så kommer Adam snart hem oxå =) Mamma, pappa och Gabbe är på väg ner dit nu och ska hämta dom.
Så på måndag kväll väntas dom komma hem.
Nää, frukost nu. Trevlig helg!

Ingen bagare

Nää, jag är verkligen ingen bagare. Jag är som mamma, föredrar faktiskt och städa. Eftersom Örjan jobbar idag med tänkte jag ta och baka lite. Allt gick som smort med sockerkakan till en början. När jag tog ut den ur ugnen hade den fastnat i formen plus att det blev lite för platt. Så det blev lite fikabröd åt mej och Ö iaf men att bjuda gäster på, nej det duger den inte till. Sen blev det lite kolakakor och misslyckas med dom, det går bara inte. Så en burk sådana och bjuda på när vi någon gång får gäster blev det iaf. Önskar att jag vore lika duktig som mormor på att baka. Hennes fikabröd slår allt. Vi har bestämt att vi ska ta en dag när hon lär mej och baka tekakor. Frågan bara när det ska bli...
Igår blev det lite städning och det är jag så mycket bättre på :P Solen visade sej inte alltför länge så jag körde igenom hela lägenheten. Behövligt! Förstår inte hur två personer kan få det såå dammigt. Mellan 14-15 lunchade jag med Ö på Rätt pris oxå och senare till kvällen blev det en tacofrestelse så dagen gick på något vis iaf.
Vad jag ska hitta på ikväll återstår att se. Får nog bli lite slapp framför tv:n iaf....


Vilken kväll!

Ja, det blev en mycket trevlig kväll igår. Jag kan inte fatta vilken kille jag har egentligen! Tomas Ledin är långt ifrån Örjans musiksmak men ända följer han med. En biljett kostade trots allt 400. Nu betalade iofs jag hans biljett oxå men det visste han inte när han sa ja till att följa med. Man kan ju säga att vi , med 21 år, inte tillhörde majoriteten där precis. Som väntat. Fast en del i vår ålder fanns det så klart. Vi kom dit redan 18.45 nånting så vi hade gott om tid att äta lite sallad först.
Kl 20 var det dags för Caroline af Ugglas. Vet inte vad jag ska säga. Verkligen ingenting som jag lyssnar eller kommer att lyssna på. Vid 21.30 var det dags för Ledin iaf efter en låång väntan. Han körde många gamla låtar och endast tre nya vilket förvånade mej. Av någon anledning hade jag väntat mej lite fler nya. Hur som helst var det jättebra! Strax efter 23 var det dags att fara hemåt. Det gick väldigt smidigt att ta sej därifrån faktiskt. Vid 00.30 var vi hemma och stupade sen i säng vid 01 efter en lång dag. Vi hade båda jobbat tidigt.
Idag när jag vaknade sken solen och det hade jag inte räknat med. Regn hade ju utlovats. Så jag lär nog ändra dagens planer lite. Baka och städa känns inte lika aktuellt längre. Det får nog bli en promenad efter frukost. Är det lika fint när jag kommer tillbaka kanske jag får dra mej ut till Matsbo? Ö jobbar iaf 11-21
Aja, jag har hela dagen till mitt förfogande så jag tar den som den kommer :)

Long time......

Ännu ett tag sen jag skrev. Prioriterar inte det där lika mycket som jag gjorde förut. Jag kan inte påstå att det finns så mycket och berätta heller. Mest bara jobbat och däremellan händer det inte så mycket. För någon vecka sen gjorde jag dock en dagsutflykt till Boda kyrkby och hälsade på Stina med familj.
Det var typ hundra år sen och Ivan som jag träffade när han nästan var nyfödd, var nu stora killen och åt som en hel karl. Storasyster Ebba hade oxå blivit lite större och var samma gamla yrväder. Hon lockade till många skratt kan jag säga. Helt ofattbart hur mycket som rör sej i huvudet på så pass små barn, vilka kommentarer man får höra! Stina berättade bla att när Hans hade pratat i telefon med sin mor så hade Ebba sagt, " Vad säger morsan, Hans?" hahaha! Inte riktigt sånt man väntar sej att få höra av en tjej på 2½ år.
Ännu familjemedlem hade dom fått oxå. Lilla valpen Mira som var hur söt som helst! En mycket trevlig dag där var det. Till hösten har jag och Stina tankar på en helg i Stockholm. Får se om det blir av... Vore superkul iaf!
När vi pratar små barn så måste jag förstås nämna Selma oxå som kom till världen för ett par veckor sen. Vi var och hälsade på när dom kommit hem från BB och lämnade present. Så otroligt söt men såå liten! Tänk att man själv har varit så liten. Vi träffade även på dom hemma hos farmor och farfar (svärmor och svärfar) där vi lunchade för någon vecka sen. Bara hon blivit lite större kanske man kan få låna henne och öva sej lite ;) Coolt iaf att Örjan är farbror.
En stolt sådan oxå.

Mer som hänt är att vi har haft lite fest här hemma för ngn vecka sen. Eller ja, til största delen av kvällen var det bara vi och Martina och Mattias.
Jättetrevligt var det hur som helst! Trots att vi bor i samma stad, "by" så ses vi alldeles för sällan =/ Får vi ta och ändra på tycker jag.
Träffat Tess har jag oxå gjort. Shopping, thai och massa skratt. Det blir alltid lyckat med henne. Här näst väntar en "kuslig" kväll på Harrys den 1 augusti =) Ska bli grymt kul och få ut och dansa! Det var år och dar sist känns det som. För dansa blir det när man är med henne! Kommer och bli tomt när hon flyttar till Uppsala i höst där civilingengörstubildningen väntar. Vilken kompis jag har! Så stolt över henne! Uppsala är ju inte längre än att man kan tåget ner och hälsa på.... För min del blir det ingen skola till hösten =/ Det var jättemånga som hade sökt och med mina inte så bra betyg räckte det inte alls. I höst ska jag göra högskoleprovet och till nästa termin ska jag söka till fler ställen, även om det innebär flytt. Jag har inget annat val känns det som om jag överhuvudtaget ska kunna få ett jobb och bli någonting. Så är det.... Fördelen med att jag inte kom in är att jag och Örjan kan åka utomlands i början på september =) Det lutar åt att det blir så nu. Han gör sin sista vecka 36 så vi åker kanske 37 då. Bara ner till Arlanda och ta första bästa till solen få se var man hamnar.
Detta är vad som händer i mitt liv just nu. Genom att skriva detta har jag nu fått tiden och gå lite. När Örjan slutar kl 21 ska vi dra oss till Björbo. Imorgon ska vi med mamma, pappa och Gabb till Västerås för lite shopping. Att hitta en dag i sommar som passar då vi alla är lediga är inte lätt men vi lyckades.
Ska bli riktigt trevligt! Det var allt för denna gång. Hoppas på att återkomma snart igen!

Bebis

Och jag glömde ju att nämna en mkt viktig sak, att en liten Sporrong har hittat till världen. En liten Selma kom ut på måndag förmiddag efter att ha hållit sina föräldrar sysselsatta i över ett dygn. Vi var och hälsade på igår och hon var såå söt!
3740 g och 52 cm lång. En alldeles lagom bebis. Och farbror Örjan är mkt stolt Ö:P Bilder finns på hans facebook.

Lördag kväll....

Lördag kväll och här sitter jag i min ensamhet. Vi har precis varit och grillat med Emil, Markus och Jocke ute i Turbo hos Jockes föräldrar. Killarna, alla utom Emil som oxå var/är chaufför ikväll, började bli lite dragna och ville vidare in till stan. För min del satte jag punkt för ikväll. Imorgon väntar jobb 7.45. Efter dagens pass är jag rätt sliten oxå. Det var hur mkt folk som helst idag! Jag gjorde inget annat än satt i kassan. Med tanke på det frågade jag Örjan om dom hade haft tomt idag men det hade tydligen varit lika mycket där oxå. En teori är att mycket folk har fått semester nu och ska fira det alternativt fylla skafferiet inför sommarens alla hittepå. Aja det är kul när det rör på sej iaf och Ica verkar gå väldigt bra tycker jag.
Nästa vecka blir det lite mindre jobb eftersom jag jobbar helgen nu. Då ska jag ta mej till Boda Kyrkby och hälsa på Stina med familj. Det var verkligen evigheter sen! Sen Örjan kom in i mitt liv har jag då inte träffat dom och det är 8 månader sen nu :/ Synd att dom bor så långt borta! Kul att träffa dom ska det bli iaf.
Nu blir det tv en stund innan det är dags och krypa ner.
Ha det bra!

RSS 2.0