Mätt...

Skapligt mätt man känner sej efter två dagars ätande :s Usch och fy! Nu vill jag inte ha julmat igen förrän till nästa år. Känner sej som världens tjockaste typ :P Rätt skönt ändå att man ska jobba nu i mellandagarna för annars finns det en tendens till att man bara är hemma och slappar och äter en massa. Om man ser tillbaka på åren så är det så det brukar bli. Jobb imorrn som sagt och sen ledig helgen. Jobb två dagar och halva nyårsafton. Passar mej perfekt! Att jobba dessa helgdagar ger ju lite extra klirr i kassan. Det kan alltid behövas!
Bästa imorrn blir att jag får träffa Örjan! Satan vilken pärs det har varit utan honom i över en vecka. Hujeda mej! Så ska det aldrig mer vara... Det funkar inte utan honom så länge helt enkelt.
Ska ta och sova nu så det blir imorgon snart :D
Godnatt med er!

Julafton 2008

Julafton är nästan över för den här gången. Som vanligt har det varit en julafton med mat, kalle, paket och inte minst en massa skratt. Vår släkt är som den är.... Undra vad Emmie tyckte egentligen :P hahah... Sen släpptes en glad nyhet oxå. Inte alltför otippat kanske =) Hade nog trott att det skulle komma snart. Grattis ännu en gång till Er!
Jag hade tydligen varit snäll i år oxå för jag fick mkt fina paket. En ljusbricka, pengar, presentkort, plattång, grodor, godis mm... Grejor som kommer väl till använning kan jag tro.... Hemma från mormor vid nästan halv elva. Nu sitter jag bara här och väntar på klockan. Vid två-tiden är det ju dags och ut en sväng på byn. ENDA natten på hela året som byn lever upp så klart att man måste ut då. Och med alla ljusen är det ju så otroligt fint! Något alla borde uppleva.
Ska se hur det går och hålla sej vaken bara. Börjar bli lite grusig i ögonen redan :P Menmen, bara och bita i...
Imorgon lär det med all säkerhet bli en lång sovmorgon! Såå skönt! Fredag lär man ju tyvärr upp och jobba igen. Hade gärna varit ledig då oxå men pengar får man ju iaf =) Dubbelt upp dessutom! När jag sen slutat på fredag får jag äntligen träffa Örjan :D Som jag längtar efter honom! Så här länge har jag aldrig varit utan honom =(
Pratade med honom för en stund sen. Dom höll på och spela spel vid faster nu. Verkar som att det blir en sen natt för dom med :P Nu ska vi spela lite kort här för att fördriva tiden.
Önskar er alla en god fortsättning!

God jul!

Tänka sej att dessa fem arbetsdagar redan har gått. Dagarna har rusat iväg verkligen. Trots allt hade jag väntat mej lite mer folk under dessa dagar. Ska bli kul och se om vi nådde upp till budgeten. Hur som helst är det ganska skönt att dessa dagar är över. Nu blir det två dagars ledighet vilket ska bli riktigt skönt!
Imorgon blir det en sväng hem till mormor på förmiddagen. Ganska övertygad om jag kommer och få göra fruktsalladen :p Det har nästan blivit lite tradition. Hur det ser ut på eftermiddagen vet jag inte. En del ska fira jul på andra håll så vi får se hur det går ihop med allting. Jul blir det hur som helst. Ska bli skoj och fira med Emmie =) Äntligen en tjej i min ålder och umgås med! Och en vit jul ser hon ut att få uppleva oxå =) Bor man i Skåne kan man ju inte alltid räkna med en vit jul.....
Ska se uppesittarkväll en stund till, sen blir det sova!
Natti på er och en god jul!

Intensiv tid!

En arbetsvecka har passerat. Eller ja, en "normal" arbetsvecka iaf eller vad man ska säga. Själv har man ju några dagar kvar och jobba innan man får ledigt. Några intensiva dagar väntar nu. Dock tycker jag att dagen var ganska lugn. Jag hade väntat mej mkt mer men vi behövde knappt ha två kassor öppna. Dock hade jag och Malin mkt och göra. Arrangemang och buketter i hundratal! Vi laddar för en storförsäljning i helgen. Ska bli kul och se hur mkt vi säljer.... Gick till 18.15 idag och sen fick jag åka med moster hem som hade varit och inhandlat lite julklappar.
Skönt och slippa åka buss hem! Åt lite tonfiskgifflar med mamma och nu sitter vi och slökollar på tv. Ska nog inte dröja för länge innan jag ska krypa ner. Gissar att morgondagen blir intensiv......
Natti!

Julbord x2

En ny vecka har startat. Helgen har bestått av mat,mat och mat :P Lite jobb i lördags oxå. I fredags var jag då och förnyade mej i håret lite. Färgen blev annorlunda iaf men vad gäller klippningen blev det inget nytt. Jag trivs ju så bra med frisyren jag har så varför ändra på det?! Jättenöjd med färgen blev jag iaf. Frida är superduktig!
Perfekt dag jag fick tid för till kvällen var det dags för julbord på Buskåkers utanför Borlänge med jobbet. Supermysigt ställe och jättegod mat! Ändå höll jag på och klättra på väggarna innan vi kom därifrån. För när vi väl kom därifrån var det ju dax och bege sej till Örjan :D Han var hemma hos Martina och Mattias och drack några öl så jag gick oxå dit. Var där i nån timme kanske innan vi gick hem och la oss. Lördag var som sagt jobb för min del. En väldigt lugn dag med tanke på att vi hade förväntat oss så mkt mer. När jag slutade åkte jag ut till svärmor och svärfar där Örjan var och sorterade sina saker. Dom ska ju flytta till ett mindre hus så Örjan fick ta reda på det som han hade kvar där. Sen blev vi bjudna på mat oxå =) Himla gott var det och så slapp vi ju fixa ngt själva oxå. I H-mora igen gick Örjan över till en kompis och hjälpte honom flytta nån timme. Sen blev det lite slappande framför tvn med godis innan vi gick och la oss.
Och igår var det så dags för julbord nummer två med släkten på svärmors sida. Gissa om jag var nervös! Staffan och Jenny hämtade oss starx efter ett och så bar det iväg till Kungsfors herrgård där det alltså var julbord. Jättegod mat här med! Efter julbordet åkte vi hem till "morfar" och spenderade några timmar där. Det blev en trevlig dag måste jag säga! Lär ju även säga att det är skönt och ha det överstökat. "Bara" en sida kvar nu.... Idag har det varit jobb som vanligt. Jag fick jobba övertid nån timme och mer lär det säkert bli under veckan. Men det gör mej ingenting. Bara jag får vara ledig onsdag så är jag mer än nöjd. Onsdag råkar både jag och Örjan vara lediga så imorrn kväll blir det Hedemora igen =) Sen vet jag inte när det blir nästa gång =( I helgen jobbar vi ju båda två så jag vet inte om det är lönt att åka dit för nån timme bara. Vi får se.... Den 26:e är det dags för ett besök i Björbo iaf =) Kanske dags för honom och träffa min släkt då? Mormor ska det bli iaf.... Börjar närma sej sova snart här. Imorgon är det en 9-19.15 dag som väntar =/
Natti med er!

En "monstervecka" är slut!

Nu var det några dagar sen igen. Har blivit dålig på och författa inlägg här :/ Torsdag kväll nu och en "monstervecka" är till ända. Bara lördagen kvar och jobba. Imorgon blir det frissan först. Båda färg och klipp ska det bli. Så himla skönt! Tänkte göra nåt nytt vad gäller färgen men håret blir nog detsamma. Vill inte klippa av mej det nu när det börjar bli lite längd på det  :P Sen har jag en hel ledig eftermiddag! Packat inför helgen har jag gjort och bestämt kläder till kvällen så det blir bara till att göra ingenting helt enkelt :P När hände det sist? Vid 18-tiden ska jag sen dra mej mot Borlänge. Först blir det lite glögg på Blomsterlandet och sen bär det av mot Busåker där vi ska äta julbord =) Ska bli riktigt skoj!
Dock hoppas jag att det inte blir lika sent som sist för efter julbordet bär det iväg till min älskade Örjan :D Som jag längtar efter honom! Pratade precis bort en timme och allt och inget =) Kan bara säga att jag är lyckligt lottad som hittat honom. Kan knappt fatta det! Och på söndag är det då dax för släktträff och julbordet.
Om jag är nervös, lita på det! Hujeda mej! Neej, om man kanske ska krypa i säng då. Klockan börjar bli nu...
Natti med er!

Slitigt....

Efter att ha haft energi till tusen hela dagen ligger jag nu här och är helt däckad. Orkar inte röra en fena men å andra sidan så har jag gjort mina plikter för idag så jag kan med gott samvete ligga här. Sov ju i H-mora i natt då och fick där med lite sovmorgon. Uppstigning halv åtta och iväg nån timme senare och ja, ni vet ju att hejdå är smärtsamt vid det här laget. Var och handlade bröd innan jag började. Vid mötet satt Malin där utan arbetskläder. Det visade sej att hennes son var sjuk så hon var bara dit och beställde tills på torsdag. Det blev en slitig dag för min del men så mkt jag hann med på 5 timmar! Kände mej nöjd när jag åkte hemåt. Måndag är ju lika med städning oxå.
Blir inte så mkt mer ikväll. Ska strax se på hockeykväll och sen är det läggdags.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Slappdag

Igår bestod dagen av jobb. Jag körde ut blommor till en begravning och tack och lov var den lilla vägen till kyrkan plogad. Var jätterädd att det inte skulle vara det men tack och lov gick det smärtfritt. Resten av dagen blev det både växthus och snitt. Inte alltför sIitsamt utan alldeles lagomt mkt och göra. Efter att ha stängt för tredje dagen denna vecka åkte jag till max och mötte upp Örjan, Svanberg, Knicken och Dennis. Efter lite mat blev det bio. Vad filmen heter minns jag inte men jag tycker att den var helt ok vilket inte killarna riktigt höll med om. På hemvägen blev vi fast bakom en plogbil från Borlänge till Säter. Till slut kom vi antligen hem. Kollade p[ svensson, svensson ocn sen stod det inte pa forran vi la oss. Idag har det varit en sån här underbart slö sändag. Vi låg kvar länge i morse. Efter en dusch gick vi ner till hemköp och handlade. Korvstroganof med ris stod på menyn =) Supergott var det! Sen tittade vi på film. Hann dock inte se klar hela för han var tvungen och börja jobba tidigare. Skjutsade dit honom till kvart över fyra ugnefär. Sen dess har jag kollat på mamma mia, för femte gången eller nåt. Vilken underbar film! Helt klart den bästa jag har sett nånsin, kan aldrig få nog. Men nu är frågan vad man ska hitta pa tills karln kommer hem. Ta hand om disken kanske men sa trakigt. Blir nog att parkera sej framfor tv igen >p
Ha det fint!

Jobbande

Det senaste inlägget skrev jag i förrgår och först idag kom det upp. Aja.... Snart har ännu en vecka gått.
Tiden bara springer iväg och snart är julen här. Idag gjorde jag så gott som klart med mina julklappar. Bara lite finslipning kvar till slutet sen. Såå skönt! Vet ju hur det kommer och bli framöver med jobb och de. Bara den här veckan har jag fått många extra timmar ch då har vi ändå haft det ganska lugnt. Jag hade fått jobba 8-19.15 imorrn men nej, där gick min gräns. Det hade innebärt att jag skulle ha varit borta 06.30 till 21.30... Tack men nej tack, nån måtta får det vara. Jag jobbar ju faktiskt lördag sen oxå. Tack och lov får man vara ledig på söndag :P
På lördag kväll är det tänkt att jag ska gå på bio med min pojk plus några till :P Vi möts efter att jag slutat jobba och så äter vi nånstans innan bion börjar. Vad som händer sen vet jag inte men jag hoppas det blir skapligt lugnt. Det är mitt önskemål iaf. Men sen vet man ju aldrig.... Dock lär det inte bli någon fest för nu har vi ju varit ut två helger i rad.
Nu får det allt bli nyår nästa! Nää, om det är dags för sängen kanske. Börjar inte förrän två imorgon men ska ändå försöka ta mej upp i tid så jag hinner med en promenad.
Godnatt med er!

Snökaos!

Det var inte kul och åka hem från jobbet idag kan jag säga. Väglaget var bedrövligt! Man fick åka i snitt 70 km/timmen hela vägen. Har aldrig varit så skönt och komma hem som ikväll. En lång dag blev det. Började redan vid nio och stängde som vanligt. Inte heller får man vara ledig imorgon. 9-15 dag och sen hem till städningen. Bara att vara beredd på att det är så här det kommer och se ut i december, jobb kommer och vara prio ett. Nu har man dessutom blivit utnämnd till julgruppsansvarig :P Jag ska ta emot alla julgruppsleveranser som kommer, kolla av att vi fått rätt antal osv.
Sen kommer jag såklart fortsätta plantera egna grupper oxå. Lite annorlunda planteringar.....
Känner mej ganska tom i huvudet just nu så mkt mer än så här blir det inte idag. Uppstigning 05.10 imorgon så nu ska det inte stå på förrän det blir sova...
Godnatt!

Pepperkaksbak och partaj

Jobbdag ett är avklarad. BARA 4 kvar nu.En lite seg dag men ändå så rullade det på som det skulle. Känns som att vi på snitten har det ganska lugnt nu. Värre är det på krukväxtavdelningen :P haha.. Kaos är det minsta man kan säga....
Om man nu ska återgå till helgen då. Efter en monsterdag i fredags (08-18.45) åkte jag till Hedemora. Vi var och lämnade av grejorna innan vi gick ut och åt. Det blev en planka på Kingen. Supergott! Och himla mysigt ställe att sitta och äta på. Eftersom Örjans kort var sönder fick jag stå för notan :P Låt gå för den här gången då... haha..
Sen kom han på att han kunde ju ta ut med kortet när vi handlade på hemköp, för chipet funkade iaf.  Så resten av helgen fick Örjan betala =) Efter middagen orkade vi inte så mkt mer än köpa med oss en godispåse från hemköp och slappa framför tvn. Ganska tidigt i säng. På lördagen stod pepperkaksbak på programmet. Vi bakade ut en stor deg med lite julmusik till =) Jättemys! Råkade bara bränna 2½ plåt... haha... Men kakor blev det. Efter lunch var det så dags att börja göra sej i ordning. Vid 17 anlände tre av Örjans arbetskompisar, Erika, Gabbis och Annika. Strax före sju gick dom och bowlade med alla andra på rätt pris. Jag åt en pizza och såg på mamma mia i min ensamhet. Sen tänkte jag gå över till Martina och Mattias en sväng men tror ni inte att Örjan hade tagit nyckeln med sej! Bingo.... Så jag fick vackert spendera nån timme till lägenheten innan dom kom tillbaka från bowlingen. Då hade gänget utökats med två personer.  Jag gick över till Martina och Mattias då i en halvtimme eller så. Vid 23.30 drog vi ut på krogen. Först blev det kingen men där var det 40 plus MINST. Så jag och Örjan gick vidare till hotellet. Hur många jag skakade hand med där har jag ingen aning om och ännu mindre minns jag vad dom hette. Vi blev kvar till stängning och sen blev det efterfest. I regnet gick vi sen hemåt runt tre-halv fyra nån gång. Hungriga var vi oxå så innan vi fått mat i oss och kommit i säng var hon nog närmare halv fem. Igår var vi heldöa båda två. Låg till strax före tolv innan vi gick upp. När vi sedan sitter och äter kommer Örjan på att han ska och spela korpmatch med innebandyn. Så jag fick spendera några timmar i min ensamhet igen..... Diskade en monsterdisk och plockade ihop lite. Strax efter 14 kom han hem och då åt vi en pizza. Sen blev det inte mkt gjort kan jag säga. Halvsov i soffan typ hela eftermiddagen. En liten sväng med Martina och Mattias blev det oxå innan jag var tvungen och fara hemåt vid 19.35... Hatar det där hejdå mer och mer för varje gång.
Måndag idag som sagt. Städningen väntar alldeles snart. Sen ska jag hem och kolla på nån julshow på tv.
Sonja Aldèn, Shriley Clamp och Sanna Nielsen skulle vara med och dom är ju jättebra sångerskor alla tre.
Dags och göra sej klar nu....
Trevlig kväll!


RSS 2.0