Vad gör dom?!

Tre mornar runt 07 har jag blivit väckt av att dom här på gården kör igång med grävskopa och allt vad det. Dom har grävt ett hål och så gjort en cementkant  typ :P Jag kan för all del inte förstå vad det är dom gör. Vad ska det bli? Soprum?
Det stör mej att inte veta och att dessutom bli väckt vid 07 av det där oväsnet. Aja, hoppas att dom inte har tänkt och vara här alltför länge till.... 
Annars idag så står en promenad näst på tur. Sedan är det bara och vänta.
Ö har tid till 15 på jobbet men sen ska han inventera lite på lagret oxå :/ Har han tur får han börja med det före 15. 
Annars blir nog kl nämare 17 innan han är klar :/ Vore skönt och komma iväg i tid så vi hinner äta i lugn och ro före filmen men framförallt så vi hinner in på jysk en sväng :D Jaa, IKEA hade ju varit ännu bättre med mer utbud men idag får det bli jysk. Det här förbaskade soffbordet måste bytas ut snarast! 
Ingen som har något över och vill göra sej av med?
Vet inte riktigt vilken färg jag önskar men svart vore nog bäst. Sen tycker Ö att det ska vara så pass att man kan äta på det och dessutom få under benen. Det är inte lika viktigt för mej. Det är liksom inte det som är själva grejen med ett soffbord om man säger så. Kanske skulle åka upp till mormor oxå och kolla. Där i ladan förvarar hela släkten möbler som dom inte behöver eller vill ha längre. 
Aja en rask promenad väntar nu.
Ha en bra dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0