En mysig söndag

Vilken mysig dag det har varit idag! Jag hade klockan på 8.15 i morse. Eftersom det återigen blev sent smsande till närmare 2 så var jag aning trött när klockan ringde. Åkte till Djurås och tog bussen till Rättvik.
Jag kom dit till elva och då letade jag rätt på Stina och "Ebbson". Vi gjorde en sväng runt marknaden och det var hur skönt som helst att gå runt och bara vara. Jag hittade på ett par ljusrosa foppatofflor och lite servetter åt mamma. Sen köpte vi med oss langos som vi åt hos Stinas bror. Det var supergott!
Första gången jag åt det men absolut inte sista. Kalorier så det skriker om det men det får man ta ibland.
Vi gjorde en sväng till innan tåget mitt gick hemåt 14.55.. Blev en jättetrevlig stund med dom!
Ebba blir stor så snabbt så mellan gångerna man är dit hinner det hända massor. Nu kan hon tulta omkring alldeles själv. Så himla söt! Var bra nära att jag stoppade ner henne i väskan och tog med henne hem =) haha..
När jag kom hem skjutsade Emmie upp mej till mormor. Jag hoppas aldrig att någon säger till mej igen att jag åker för fort för det är ingenting mot vad Emmie gör.. haha.. Värsta rallyföraren!
Fick lite fika hos mormor förstås och sen gick jag, mamma, pappa, Gabbe, mormor och moster en sväng i solen och kollade på hur enorm älven är. På den lilla vägen som vi gick hade det kommit upp vatten på så vi fick vända tidigare än vad man normalt brukar göra. Och ändå lär det vara massor av snö från Sälen som ska komma ner oxå. Får just se hur hög den blir till slut...
Vi gjorde en sväng till Bergmans oxå och kollade på lammungarna. Så fruktansvärt söta!
Lite vitsipps plockning blev det på hemvägen sen. Finns inget bättre än när vitsipporna kommer på våren!
Helt underbart!  Här näst väntar parlamentet men först tänkte jag lägga upp ett par bilder på älven.
Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0